ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ,ΤΑ ΕΧΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΙΓΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ SITE, ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Η χθεσινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο ήταν προγραμματισμένη από τον πρόεδρο της ΟΕΒΝΧ τον φίλο μας τον Παυλάκη που στηρίζει Βολουδάκη. Άσχετα ότι δεν έγινε το ΔΣ του Επιμελητηρίου, η ημέρα και η ώρα ήταν κομμένη και ραμμένη για να είναι μόνο ο Βολουδάκης όπως και έγινε και να λείπουν οι άλλοι. Ο Σημαντηράκης σηκώθηκε και έφυγε στη μέση της εκδήλωσης και άφησε τον..Αλόγλου και τα άκουσε με χοντρές εκφράσεις από το προεδρείο. Θίχτηκε κιόλας λέγοντας ότι ο κάθε Δήμαρχος έχει το πρόγραμμά του κλπ, κλπ. Τον έχεσαν κανονικά την ώρα που ο Μαλανδράκης και ο Καλογερής και ο Παπαδεράκης και ο Μυλωνάκης και ο Αλόγλου και οι υπόλοιποι έκατσαν σούζα ως το τέλος. Εντάξει οι πρώτοι τρεις Καλογερής, Μαλανδράκης, Παπαδεράκης, αλλά και ο Μυλωνάκης είναι γάτες, ο Σημαντηράκης φαίνεται ότι έχει αρχίσει και τα παίρνει χοντρά.Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που ήταν? Από την Αντιπολίτευση ήταν μόνο ο Κονταξής, ο Άρης ήταν στην Αθήνα για τον ΟΑΚ, ο Κοπάσης άφαντος, ο φίλος μας ο Γιάννης ο Μανούσακας απών, ο Κλαψινός το ίδιο, ο Κοπάσης το ίδιο, ο Σχοινοπλόκος τα έχει παρατήσει γιατί δεν τον έβαλαν πέρυσι στο ψηφοδέλτιο όπως του υποσχόταν ο...Τζιτζικώστας κι ο Αυγενάκης και οι ΚαραμανλοΣαμαρικοί και μέχρι εκεί. Οι εκπρόσωποι των άλλων δύο βουλευτών της ΝΔ εκ των οποίων ο ένας Υφυπουργός πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Ήλθαν, είδαν και απήλθαν. Εντάξει δεν έχουν το ειδικό βάρος και την εξουσιοδότηση να κάνουν πολιτική και να μπουν βαθιά σε μία τέτοια συζήτηση, αλλά δεν κράτησαν και καμία σημείωση, δεν είδαμε να γράφουν τίποτα, κάποια πρόταση από τους παρευρισκόμενους, κάτι έτσι για τα μάτια του κόσμου. Είδαμε και κάτι συμβούλους από το Επιμελητήριο που κι αυτοί έμειναν άλαλοι, ήπιαμε, φάγαμε και φύγαμε. Ο Μανούσος κάνει δουλειά στη Βουλή και για τις μικροπιστώσεις μίλησε και είπε ότι δε γίνεται όσοι παίρνουν προσωρινά άσυλο να έχουν πρόσβαση στη χρηματοδότηση, και για τις τράπεζες τα έχει πει, αλλά πολύ φοβάμαι όλα γίνονται γιατί ξέρει ότι δεν θα είναι στην κυβέρνηση. Άσε που του τα έχωσε ο Σταυρουλάκης ο πρόεδρος των οικονομολόγων ότι του στέλνει επιστολές και δεν παίρνει απάντηση κλπ, κλπ. Τον έδωσε κανονικά, και μετά έλεγε δεν είναι προσωπικό το θέμα κλπ, κλπ.Κάτι πήγε να ψελλίσει ο Μανούσος ότι δεν προλαβαίνουν οι βουλευτές, αλλά έχουν επιστημονικούς συνεργάτες, ειδικούς συμβούλους, 2 χιλιάρικα το μήνα παίρνει ο καθένας από δαύτους, δε μπορούν να ασχοληθούν? Κατά τα λοιπά πολύ καλά τα είπαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων και των παραγωγικών τάξεων, αλλά ο Κυριάκος είχε κι αυτός τους ανθρώπους του εκεί και παίρνει όλα τα μηνύματα, πέρα από εμάς και τον kolompo που τα γράφουμε όλα αναλυτικά. Γιατί είπαμε, τα Χανιά είναι πάνω απ όλα!

Γράφει ο Μανούσος Νικολακάκης
ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΩΡΑΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ  ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Reviewed by kolompos on Ιουνίου 30, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια