ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΑΚΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.Ο ΧΡΥΣΟΣΧΟΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ MARE NOSTRUM ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΙ 500 ΕΥΡΩ.ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΜΩΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ.

Η εντολή από τον Ελληνοαμερικάνο είναι σαφής: Όλα στη φόρα. Ποιοι διαμαρτύρονται για την κυβέρνηση του Κυριάκου?Αυτοί που επί Καραμανλή-Σαμαρά ήταν στις θέσεις, υπουργοί όπως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, η Ζέτα Μακρή, ο Χρήστος Ζώης, ο Τσιτουρίδης, ο...γραφικός Αντώναρος, και πολλοί άλλοι. Ναι υπάρχουν υπουργοί από το ΠΑΣΟΚ όπως ο Χρυσοχοίδης που τον σέβονται γιατί ξέρει την δουλειά και ο Πιερακκάκης που είναι τρομερός, αλλά υπάρχουν και άλλοι όπως η Μνεδώνη που δεν τραβάνε. Ο Θεοχάρης είναι μία κατηγορία από μόνος του, υπερφιλόδοξος αλλά όπου πάει τα κάνει μαντάρα, οπότε θα φύγει κι αυτός γιατί είναι πολυπράγμων σαν τον Κικίλια, του οποίου όμως του τράβηξαν το αυτί και ησύχασε και κάνει δουλειά, όπως κι ο πρώην Δήμαρχος του Βύρωνα ο Χαρδαλιάς που ήταν μαγκάκος αλλά δουλευταράς και με έργο. ο Θεοδωρικάκος ήταν αυτός που πριν καμία 15αριά χρόνια καθόταν δίπλα στο Λαλιώτη ως στέλεχος της αριστεράς και κάτι ψιθύριζε για λεφτά που είχαν έρθει τότε στη ΝΔ από μία λιβεριανή εταιρεία. Υπάρχουν και οι σχετικές εικόνες της εποχής. Από τότε όπως και πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έκαναν διακοπές κάθε χρόνο στις βίλες του Χαρόντη στο Λουτράκι όπου πάνε μόνο μεγιστάνες και πληρώνουν 300, και 400, και 500 ευρώ την βραδυά. Είχε πρόσβαση στο σύστημα Σάλλα στην Πειραιώς, όπως και πολλοί άλλοι. Εξάλλου ο Ηρακλειώτης Σάλλας ήταν δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου όταν γύρισε ο τελευταίος στην Ελλάδα, πρώην Διοικητής της ΕΤΒΑ κλπ, κλπ. Όλα αυτά τα ξέρει ο Κυριάκος, που είναι μακράν leader, και one man show. Όμως διαχειρίζεται άριστα τις εσωκομματικές ισορροπίες γιατί ειδικά ο Σαμαράς μπορεί ανά πάσα στιγμή να του τραβήξει το χαλί. Όχι πως θα του κάνει και τίποτα, αλλά εμείς τα λέμε όλα για να ξέρετε τι γίνεται. Ευτυχώς ο Κυριάκος έχει δίπλα του 2-3 κατάλληλους ανθρώπους με τους οποίους κρατάει τη χώρα όρθια και επειδή κι ο ίδιος ¨πουλάει΄πολύ παντού και κάνει γκελ όπως λέμε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, δε φοβάται. Είναι από τους λίγους μεγάλους Ευρωπαίους αλλά και παγκόσμιους ηγέτες που θα αφήσει εποχή και δεν πρόκειται να φύγει αν δεν ολοκληρώσει το έργο του σε δύο τετραετίες. Γι αυτό το λόγο και υπάρχουν έξυπνοι εσωκομματικοί αντίπαλοι που το γύρισαν έγκαιρα και πήραν θέσεις όπως ο Βαρβιτσιώτης ο Μίλτος και άλλοι.Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Τώρα αν θα βάλει στην κυβέρνηση Στυλιανίδη, Ρουσσόπουλο και Σία δε βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, πάντως αν βάλει το Ρουσσόπουλο δε θα τον βάλει κυβερνητικό εκπρόσωπο.
ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Reviewed by kolompos on Ιουνίου 30, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια