Δημοσκόπηση Alco: Kυριαρχία Μητσοτάκη-Προβάδισμα 13,3% μονάδων της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ(κάρτες)


Η κυριαρχία Μητσοτάκη και οι δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα 13,3% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Alco για το Open TV.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 37%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,7, το ΚΙΝΑΛ 6,1%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 5.2% και το ΜέΡΑ 25 2,3%.

 

 

Ακόμα, στη νέα δημοσκόπηση αποτυπώνεται η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην ερώτηση για το ποια είναι η γνώμη των πολιτών για τους αρχηγούς των κομμάτων, ο πρωθυπουργός συγκέντρωσε 50% στις θετικές γνώμες έναντι 39% των αρνητικών.

Συγκεκριμένα, ο οποίος συγκεντρώνει 46% στην ερώτηση “ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός” έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένοι από τις κινήσεις της Κυβέρνησης στον Έβρο πάνω από το 60% των ερωτηθέντων εκφράζουν την ικανοποίησή τους.

Στον αντίποδα, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει ένα αντίστροφο αποτέλεσμα με τις αρνητικές γνώμες να βρίσκονται στο 64% και τις θετικές στο 24%.

Το ποσοστό θετικών γνωμών στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερβαίνει αυτό που πέτυχε η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου.

Στο ερώτημα για το ποιος είναι πιο αποτελεσματικός πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 46% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένοι από τις κινήσεις της Κυβέρνησης στον Έβρο πάνω από το 60% των ερωτηθέντων εκφράζουν την ικανοποίησή τους.


Δημοσκόπηση Alco: Kυριαρχία Μητσοτάκη-Προβάδισμα 13,3% μονάδων της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ(κάρτες) Δημοσκόπηση Alco: Kυριαρχία Μητσοτάκη-Προβάδισμα 13,3% μονάδων της Ν.Δ. έναντι του ΣΥΡΙΖΑ(κάρτες) Reviewed by kolompos on Μαρτίου 09, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια