Οικόπεδο ΑΒΕΑ: Δικαίωσε την Τράπεζα Χανίων


    

Κεραυνός” από την Επιτροπή του άρθρου 152 στο δήμο Χανίων: “Ομόφωνη” ανατροπή στην υπόθεση της ΑΒΕΑ! Απορρίφθηκε η απόφαση της Αποκεντρωμένης

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του οικοπέδου της ΑΒΕΑ, δημιουργεί η απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 152, στην οποία είχε προσφύγει η εταιρεία «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.», θυγατρική της Τράπεζας Χανίων.

Η προσφυγή είχε γίνει μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, η οποία είχε απορρίψει την προσφυγή της εταιρείας «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.», για ακύρωση της απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, για το πρώην οικόπεδο της ΑΒΕΑ.

Μετά την απόρριψη της ειδικής διοικητικής προσφυγής, η εταιρεία «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.» προσέφυγε στην Επιτροπή του Άρθρου 152, η οποία σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, αποφάσισε σήμερα ομόφωνα, την ακύρωση της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης!

Η συγκεκριμένη απόφαση μένει να καθαρογραφεί και να δοθεί, τις επόμενες ημέρες, στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές (Δήμος Χανίων, «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.»). 

Οι εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να απασχολήσουν, την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Οικόπεδο ΑΒΕΑ: Δικαίωσε την Τράπεζα Χανίων Οικόπεδο ΑΒΕΑ: Δικαίωσε την Τράπεζα Χανίων Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 18, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια