Στήριξη στις… “αδέσποτες πατούσες” στα Χανιά!


Οι καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους ζωόφιλους των Χανίων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Αλληλεγγύης Χανίων “Βοήθα με να μπορώ” και πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν για τα αδέσποτα της πόλης.

 

Η δράση έγινε το Σάββατο πρωί από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από την Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Βοήθα με να μπορώ με τη στήριξη του σωματείου Η προστασία των ζώων Χανιά Chania animal protection και του σωματείου ΤοΝησί είχε τίτλο “Αδέσποτες Πατούσες-we love animals” και σκοπό τη συγκέντρωση τροφών,φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα ζώα της πόλης.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες,η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική με αποτέλεσμα να μαζευτούν αρκετές τροφές,φάρμακα,κουβέρτες και υποσέντονα για τα αδέσποτα της πόλης μας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Βοήθα με να μπορώ : “Αυτή τη φορά το μεγαλύτερο ποσό των τροφών,φαρμάκων και κουβερτών διατέθηκε στο καταφύγιο στα Νεροκούρου,ενώ το υπόλοιπο σε συμπολίτες μας που φροντίζουν αδέσποτα στις περιοχές Νεροκούρου,Μουρνιές,Σούδα και Ακρωτήρι.

Η Επετειακή εθελοντική δράση αλληλεγγύης για τις αδέσποτες πατούσες της πόλης μας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και με κρύο και βροχή για τ’ αδέσποτα μαζί . Η αγάπη σας δεν μπορεί να χωρέσει σε καμία οθόνη σε καμία φωτογραφία !!! Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την στήριξη και την αλληλεγγύη που δεχτήκαμε σήμερα . Σας ευχαριστούμε.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή δεν τα κατάφεραν να είναι σήμερα μαζί μας μπορούν να αφήσουν τις προσφορές τους στο Marias cafe και στο Φαρμακείο Ευστρατιου Δέσποινα !!!

Αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο από τη σημερινή μέρα ήταν οι φοιτητές της πόλης που ερχόταν για να φέρουν 1-2 κονσέρβες με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους αλλά και ο νεαρός που μας πρόσφερε το καινούριο ριχτάρι του καναπέ του γιατί “τα αδέσποτα κρυώνουν περισσότερο” 

Ευχαριστούμε το φαρμακείο της κας Μάρως Βεργανελάκη,τα petshop Κουρκούτης και My pet food market,το κτηνιατρείο Χατζηδάκη,το Intown Magazine Chania και το καφέ “THE JAR” που τόσο πρόθυμα μας παραχώρησε ομπρέλα για να προφυλάξουμε τα πράγματα. Καθώς και όλα τα ΜΜΕ για την ανάδειξη της δράσης μας. Να μην ξεχάσουμε και την Anna Fradelaki που για ακόμα μια φορά μας έκανε δωρεάν τις αφίσες !!!”

Δείτε φωτό από τη δράση


Στήριξη στις… “αδέσποτες πατούσες” στα Χανιά! Στήριξη στις… “αδέσποτες πατούσες” στα Χανιά! Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 16, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια