Με πολλά προβλήματα συνεχίζετα σε Ομαλό, Σέμπρωνα και Παλιά Ρούματα για να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί από τα χιόνια…



Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται για μια ακόμη ημέρα, η επέλαση της κακοκαιρίας στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά.

Σοβαρά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και κυρίως στις ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές του νομού, από την πυκνή χιονόπτωση των τελευταίων ορών.

Τα σημαντικότερα από τα προβλήματα, εστιάζονται στην περιοχή του Ομαλού, του Σέμπρωνα αλλά και των Παλαιών Ρουμάτων, με τα μηχανήματα του δήμου Πλατανιά και της Αντιπεριφέρειας να εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να παραμείνουν οι δρόμοι ανοικτοί.

Ανοικτός είναι και ο δρόμος μεταξύ των χωριών Μεσαύλια και Κακόπετρος.

Την ίδια ώρα, σημαντικά προβλήματα καταγράφονται και στην παραγωγή των εσπεριδοειδών σε περιοχές του δήμου Πλατανιά, μετά και την έντονη χαλαζόπτωση της Πέμπτης.

Ο δήμος, βρίσκεται σε επαφή με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών.

Με πολλά προβλήματα συνεχίζετα σε Ομαλό, Σέμπρωνα και Παλιά Ρούματα για να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί από τα χιόνια… Με πολλά προβλήματα συνεχίζετα σε Ομαλό, Σέμπρωνα και Παλιά Ρούματα για να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί από τα χιόνια… Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 03, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια