Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν με 1-0 του Ατρόμητου και πήραν... ανάσα * Είχαν και δοκάρι οι «κυανέρυρθοι», ενώ τους ακυρώθηκε σωστά τέρμα

Για τον Πανιώνιο η νίκη ήταν μονόδρομος μετά από οκτώ σερί ήττες, όπως και για τον Ατρόμητο στη μάχη για είσοδο στα πλέι οφ.

Τελικά το απόγευμα της Κυριακής (26/1) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο «Ιστορικός» ήταν αυτός που χαμογέλασε φτάνοντας στη νίκη με 1-0, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Μία δίκαιη νίκη για το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου το οποίο ήταν ανώτερο στον αγωνιστικό χώρο και ανέβηκε στους 9 βαθμούς μειώνοντας στον πόντο τη διαφορά από τον Παναιτωλικό.

Από την άλλη ο Ατρόμητος έμεινε μακριά από το καλό του πρόσωπο και υπέστη δεύτερη σερί ήττα, μετά από αυτή στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό χάνοντας έδαφος στη μάχη της εξάδας και τα πλέι οφ.

* Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: 29’ Ντομίνγκες, 79’ Αραμπούλι, 90+1’ Κόρμπος, 90+5’ Κιάκος - 23’ Βέλλιος, 51’ Χαρίσης, 82’ Μανούσος

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδος), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Σάββας (Σερρών).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (88’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (88’ Σαραμαντάς), Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90+7’ Δούμτσιος), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Γκάλο, Ταλόσα (46’ Κατράνης), Στρουγγής, Καχίλα, Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης, Μανούσος, Ενσικουλού (73’ Γιακουμάκης), Ουμπίντες (59’ Ανδρούτσος), Βέλλιος

Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν με 1-0 του Ατρόμητου και πήραν... ανάσα * Είχαν και δοκάρι οι «κυανέρυρθοι», ενώ τους ακυρώθηκε σωστά τέρμα Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν με 1-0 του Ατρόμητου και πήραν... ανάσα * Είχαν και δοκάρι οι «κυανέρυρθοι», ενώ τους ακυρώθηκε σωστά τέρμα Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια