Δράσεις ανθρωπιάς από τον Αγροτικό κτηνοτροφικό συνεταιρισμό «Αίγαγρος» και το Ράδιο Αμόρε 87,5 Χανιά Κρήτης και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αγγελική βερυκάκη.



Η δράση συνεχίζεται και παραμονές Πρωτοχρονιάς. Ο Αγροτικός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Νομού Χανίων «Αίγαγρος» σήμερα Κυριακή προχώρησε σε χορηγία 150 κιλών κρέατος. Μετά από τις χορηγίες που έγιναν στις 24 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη 2019 παραμονή Χριστουγέννων, μοιράστηκαν σε 593 οικογένειες κρέας τρόφιμα λάδι και πολλά άλλα.


Μετά από αυτούς που έγινε και δείχνει παραπάνω την παραμονή των Χριστουγέννων  24 Δεκεμβρίου 2019.

Σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου συνεχίστηκε η δράση 150 κιλά αρνί μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε ανήμπορος οικογένειας των Χανίων


Σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου αυτή τη φορά πόρτα-πόρτα μόνο με κρέας, μία χορηγία που εξασφάλισε το ράδιο αμόρε 87,5 Χανιά Κρήτης και η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων Αγγελική και Γιώργος Βερυκάκης, ο αγροτικός συνεταιρισμός κτηνοτρόφων Νομού Χανίων «Αιγαγρος» και μετά από πρόταση και παρέμβαση που έγινε από ένα παλιό ραδιοπειρατή των μεσαίων κυμάτων, τον Νεκτάριο Μαλαμαδάκη, ή αλλιώς «παράνομο Χανίων» όπως έβγαινε τότε στους ραδιοπειρατές Νομού Χανίων, παραχωρήθηκε στον σταθμό η παραπάνω ποσότητα κρέατος.


«Σήμερα Κυριακή λοιπόν στις 11:00 παραλάβαμε 150 κιλά κρέας. Μετά από αρκετά τηλέφωνα που μας έχουν ζητήσει βοήθεια, προτιμήσαμε να διανέμουμε αυτό το κρέας πόρτα-πόρτα από σπίτι σε σπίτι και έτσι πήραμε απόφαση σήμερα να παραδώσουμε με τον ίδιο τρόπο που παραδώσαμε τις παραμονές των Χριστουγέννων. 


Το τηλέφωνο μας είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε ανήμπορη οικογένεια με χαρτί αναπηρίας 67% και εκκαθαριστικό εφορίας μέχρι 7.000 ευρώ», αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός και στέλνει τα ευχαριστήρια του λέγοντας: 

«Νεκτάριε σε ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνεις για μας και για τις ανήμπορες οικογένειες γιατί είναι μεγάλο πράγμα να υπάρχει εμπιστοσύνη. Aυτό μας κάνει πιο δυνατούς να βοηθάμε μαζί με τους χορηγούς ανήμπορες οικογένειες. Tονίζω ότι στους χορηγούς ωφείλεται αυτό που γίνεται.»

Δράσεις ανθρωπιάς από τον Αγροτικό κτηνοτροφικό συνεταιρισμό «Αίγαγρος» και το Ράδιο Αμόρε 87,5 Χανιά Κρήτης και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αγγελική βερυκάκη. Δράσεις ανθρωπιάς από τον Αγροτικό κτηνοτροφικό συνεταιρισμό «Αίγαγρος» και το Ράδιο Αμόρε 87,5 Χανιά Κρήτης και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αγγελική βερυκάκη. Reviewed by kolompos on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια