Αισιοδοξία για την τουριστική σεζόν του 2020 στα Χανιά


H παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής Ν. Χανίων 2019, έγινε την Παρασκευή στα Χανιά, παρουσία του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη και του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, στον πολυχώρο Μίκης Θεοδωράκης.

Πρόκειται για πολλή σημαντική πρωτοβουλία, για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ένωσε τον ιδιωτικό τομέα, πολλούς φορείς μαζί, που συνήθως αυτή είναι η μεγαλύτερη μας δυσκολία – να συνεννοηθούμε – και να συνεργαστούμε. Αυτό λοιπόν δείχνει από τα Χανιά, ότι γίνεται, είναι εφικτό. Το δεύτερο είναι πως έγινε με σύγχρονα μέσα, ψηφιακά, με πολύ μειωμένα κόστη και πολύ καλά αποτελέσματα. Αυτές, είναι προσπάθειες που δείχνουν το δρόμο του μέλλοντος, για την τουριστική προβολή της χώρας μας” τόνισε σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο κ. Θεοχάρης, υπογράμμισε με έμφαση ότι “η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, είναι πρωταρχικός στόχος για το υπουργείο,  και όλες αυτές οι προσπάθειες – όταν ολοκληρωθούν και καταλήξουμε σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο – να το πάρουμε και να το μεταλαμπαδεύσουμε και σε άλλους προορισμούς, αυτός είναι και ο στόχος μας“, κατέληξε ο κ. Θεοχάρης..

Αισιοδοξία για την τουριστική σεζόν του 2020 στα Χανιά Αισιοδοξία για την τουριστική σεζόν του 2020 στα Χανιά Reviewed by kolompos on Νοεμβρίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια