Η ΔΕΗ σώθηκε αλλά ποιος θα πληρώσει για τα εγκλήματα των Συριζαίων;



Στα πάνω του είναι ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μετά την έκθεση του ορκωτού λογιστή Ernst & Young που βλέπει ότι η ΔΕΗ είναι βιώσιμη.

Τα κυβερνητικά μέτρα χαρακτηρίζονται ως σανίδα σωτηρίας και έτσι η επιχείρηση φαίνεται ότι θα αποφύγει τα χειρότερα. Οι ζημιές στο εξάμηνο είναι μεγάλες, αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ μικρότερες από πέρυσι.

Στο δεύτερο εξάμηνο και κυρίως στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, αναμένεται να δούμε την επιχείρηση με μια σαφώς καλύτερη εικόνα. Το γεγονός ότι η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας έφτασε στο χείλος του γκρεμού από τα εγκλήματα των Συριζαίων, δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο.

Η επιχείρηση έλαβε το "φιλί της ζωής", ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποδυναμώνεται συνεχώς καθώς χάνει πελάτες, ενώ τα βάρη είναι πολύ μεγάλα με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνώντων.

Κρατάμε τη δέσμευση του υπουργού Ενέργειας ότι σύντομα η ΔΕΗ θα βρεθεί σε θετικό έδαφος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα διαγραφούν οι συσσωρευμένες ζημιές που έχει. Ελπίζουμε κύριε υπουργέ, να μην παραγραφούν και οι συσσωρευμένες ευθύνες αυτών που την κατάντησαν στο σημερινό χάλι. Ή, η κυβέρνηση θα δώσει συγχωροχάρτι; Ήρεμα ρωτάμε.

Η ΔΕΗ σώθηκε αλλά ποιος θα πληρώσει για τα εγκλήματα των Συριζαίων; Η ΔΕΗ σώθηκε αλλά ποιος θα πληρώσει για τα εγκλήματα των Συριζαίων; Reviewed by kolompos on Οκτωβρίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια