Το δικαίωμα περίθαλψής μας, δεν είναι κανενός ούτε «δώρο» αλλά ούτε και…τσιφλίκι



Κανονικά θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και οι Αστυνομικοί των Χανίων, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, με νεότερη απόφαση που κοινοποιήθηκε από το ΓΕΝ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Όπως είχε κάνει γνωστό  την φυσιολογική αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων είχε προκαλέσει η προγενέστερη η απόφαση  με την οποία αποκλειόταν  η παροχή νοσηλείας στα μέλη της, όπως και από όλα τα Σώματα Ασφαλείας (Πυροσβεστική, Λιμενικό, Απόστρατοι) από το ΤΕΠ του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης, λόγω  έλλειψης προσωπικού.

Μετά το “κύμα” των αντιδράσεων αλλά και τις πιέσεις που ασκήθηκαν, το ΓΕΝ έρχεται να διορθώσει το πρόβλημα που προκλήθηκε με νεότερη σχετική του απόφαση. Από την πλευρά της σε αυστηρό τόνο, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, σε γραπτή της ανακοίνωση, σχολιάζει μετά από την παραπάνω εξέλιξη:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Το δικαίωμα περίθαλψής μας, δεν είναι κανενός ούτε «δώρο» αλλά ούτε και…τσιφλίκι Το δικαίωμα περίθαλψής μας, δεν είναι κανενός ούτε «δώρο» αλλά ούτε και…τσιφλίκι Reviewed by kolompos on Οκτωβρίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια