Στο «μικροσκόπιο» της ΕΥΠ στελέχη ΜΚΟ και οι διασυνδέσεις με Τουρκία

Spiegel: «Η προσφυγική συμφωνία κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή»

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνουμε εγκύρως ότι 35 στελέχη ΜΚΟ βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΥΠ και της κρατικής ασφάλειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν αποκωδικοποιήσει τις συνομιλίες των στελεχών των ΜΚΟ με Τούρκους δουλέμπορους, οι οποίοι κρύβονται και αυτοί πίσω από ΜΚΟ που λειτουργούν στην Τουρκία.
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα την κατάσταση με τις ανεξέλεγκτες ΜΚΟ.
Ήδη μια ΜΚΟ Βασκικών συμφερόντων έγινε έκπτωτη από την Χίο, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η λειτουργία πέντε ακόμα ΜΚΟ, οι οποίες ελέγχονται για διασυνδέσεις με δουλέμπορους.
Ερευνάται επίσης το ενδεχόμενο στελέχη ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα νησιά να ενέχονται σε υποθέσεις κατασκοπείας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συνέλαβαν πρόσφατα δύο Γερμανούς μέσα στον χώρο στρατιωτικής εγκατάστασης στην Χίο. Με την υπόθεση ασχολείται το τμήμα αντικατασκοπείας της ΕΥΠ.
Στο «μικροσκόπιο» της ΕΥΠ στελέχη ΜΚΟ και οι διασυνδέσεις με Τουρκία Στο «μικροσκόπιο» της ΕΥΠ στελέχη ΜΚΟ και οι διασυνδέσεις με Τουρκία Reviewed by kolompos on Σεπτεμβρίου 30, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια