ή πρότεινε ο Εισαγγελέας | Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την δίκη του 63χρονου κτηνοτρόφου



Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, υπό τον φόβο αντεκδίκησης συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η πολύκροτη υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 63χρονου στην περιοχή Άνω Αμάρι από έναν 24χρονο κτηνοτρόφο.

Ο Εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων πρότεινε την ενοχή και για τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο 24χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 63χρονου καθώς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός αλλοδαπού εργάτη. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται επίσης και ο αδερφός του, που κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία. 

Το περιστατικό είχε γίνει την 1η Ιουλίου του 2018, όταν ο 24χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον 63χρονο ο οποίος βρισκόταν στο όχημά του. Από την σφαίρα είχε τραυματιστεί και ένας εργάτης από την Αλβανία, ο οποίος καθόταν δίπλα στον 63χρονο. 

Υπενθυμίζεται πως το 63χρονο το 2008 είχε συμμετάσχει σε συμπλοκή, που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο παππούς του 24χρονου. 

Στις 16 Σεπτεμβρίου είχε καταθέσει βασικός μάρτυρας, ο εργαζόμενος αλβανικής υπηκοότητας που ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

H ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί στις 23 Οκτωβρίου με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

ή πρότεινε ο Εισαγγελέας | Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την δίκη του 63χρονου κτηνοτρόφου ή πρότεινε ο Εισαγγελέας | Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την δίκη του 63χρονου κτηνοτρόφου Reviewed by kolompos on Σεπτεμβρίου 30, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια