Σημανδηράκης-Δαμιανάκης; Κλείνει η μεταξύ τους συμφωνία



Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα βρήκαν τελικά ο νέος  Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο επικεφαλής της παράταξης «Χανιά-Κοιτάμε μπροστά» κ. Ευτύχης Δαμιανάκης και το απόγευμα της Τετάρτης, κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συμφωνία προβλέπει την ανάληψη της θέσης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από τον κ. Ευτύχη Δαμιανάκη, ενώ σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο και στα Δ.Σ των Δημοτικών επιχειρήσεων, αναμένεται να τοποθετηθούν εκτός από το Νίκο Βλαζάκη και τη Χρυσούλα Χατζηδάκη και τρεις ακόμη Δημοτικοί Συμβούλοι της παράταξης του.

Εκτός θα μείνει μόνο ο γιατρός κ. Γιώργος Γεωργακάκης, κατόπιν δικής του επιθυμίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.  

Για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεσολάβησαν στελέχη της ΝΕ του ΚΙΝ.ΑΛ, με στόχο να κλείσουν οι… πληγές, που είχαν ανοίξει προεκλογικά, καθώς τόσο ο νέος Δήμαρχος όσο και ο πρώην βουλευτής, προέρχονται από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. 

Άλλωστε το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην πήγε καλά στις εθνικές εκλογές στο Νομό, λόγω των τραυμάτων που είχαν ανοίξει οι αυτοδιοικητικές εκλογές, ωστόσο στελέχη του ελέγχουν πλέον τα δύο ισχυρότερα κέντρα εξουσίας του Νομού Χανίων, το Δήμο και την Αντιπεριφέρεια.

Αξιοποίηση του Τάσου Βάμβουκα 

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία, που έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας είναι η παραμονή στη θέση του Προέδρου του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, του απερχόμενου Δημάρχου κ. Τάσου Βάμβουκα.

Θέση την οποία είναι γνωστό ότι κατέχει τα τελευταία δύο χρόνια μετά την απομάκρυνση του πρώην Προέδρου κ. Μιχάλη Βλαχάκη. 

Εάν αυτό ισχύει τότε μαζί με τους κ. Ξανθουδάκη, Βαρδάκη, Φοβάκη και Κουτράκη, σχεδόν ολόκληρη η ομάδα του κ. Βάμβουκα, θα παραμείνει σε θέσεις ευθύνης στο Δήμο. 

Σημανδηράκης-Δαμιανάκης; Κλείνει η μεταξύ τους συμφωνία Σημανδηράκης-Δαμιανάκης; Κλείνει η μεταξύ τους συμφωνία Reviewed by kolompos on Αυγούστου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια