Γιάννης Κουρτάκης για Πολάκη: «Πολιτικός αλήτης δίχως τέλος» (εικόνες)



Τη δική του απάντηση έπειτα από το λογύδριο του Παύλου Πολάκη από το βήμα της Βουλής, έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Γιάννης Κουρτάκης.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τα έξης:

«Πολιτικός αλήτης δίχως τέλος. Ήθελε να δικάζει. Αυτός ονειρεύονταν. Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός»

«Το αντράκι από τα Σφακιά, για να αποφύγει την Δικαιοσύνη, μιλάει για προθεσμίες κοκ. Τέτοιος παλικαράς»

«Ψεύτης και επαγγελματίας συκοφάντης. Αρκετά. Για όσα αράδιασε για μένα θα του δοθεί η ευκαιρία να τα αποδείξει ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Ελπίζω ο παλικαράς να μην κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία»

Γιαννης Κουρτακης@KourtakisJohn

Πολιτικος αλήτης δίχως τέλος. Ήθελε να δικάζει. Αυτός ονειρεύονταν. Λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, που είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός

93

10:51 π.μ. - 31 Ιουλ 2019

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


39 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Γιαννης Κουρτακης@KourtakisJohn

Το αντράκι από τα Σφακια, για να αποφύγει την Δικαιοσύνη, μιλάει για προθεσμιες κοκ. Τέτοιος παλικαρας.

20

10:57 π.μ. - 31 Ιουλ 2019

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Γιαννης Κουρτακης

Γιαννης Κουρτακης@KourtakisJohn

Ψεύτης και επαγγελματίας συκοφάντης. Αρκετά. Για όσα αράδιασε για μένα θα του δοθεί η ευκαιρία να τα αποδείξει ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Ελπίζω ο παλικαρας να μην κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία.

94

11:12 π.μ. - 31 Ιουλ 2019

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


26 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συζήτησης της Ολομέλειας της Βουλής για την άρση της ασυλίας του εξαπέλυσε επιθέσεις κατά πάντων

Γιάννης Κουρτάκης για Πολάκη: «Πολιτικός αλήτης δίχως τέλος» (εικόνες) Γιάννης Κουρτάκης για Πολάκη: «Πολιτικός αλήτης δίχως τέλος» (εικόνες) Reviewed by kolompos on Ιουλίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια