700 χιλ. για τη μελέτη της νέας Γέφυρας Κερίτη-Υπέγραψε ο Σπίρτζης την απόφαση

Σοφές οι παροιμίες δηλαδή τι θέλουμε να πούμε με αυτό οταν ψοφάει ο γάιδαρος κα@@@@ν έτσι και τώρα με τον υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ...Κυρία υπουργέ υπάρχουν σχέδια έτοιμα που δεν χρειάζονται τόσα χρήματα για την μελέτη.


Την απόφαση προγραμματικής σύμβασης ύψους 700 χιλιάδων ευρώ για την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή της νέας Γέφυρας Κερίτη, με τη συμμετοχή εκτός του Υπουργείου, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Πλατανιά, υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Για το θέμα αυτό βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, όπου είχε σειρά επαφών στο Υπουργείο Υποδομών.

Ως αναθέτουσα και προϊσταμένη αρχή για την εκπόνηση της μελέτης ορίζεται η Διεύθυνση Οδικών Υποδομών του Υπουργείου.


Να γράφουμε και να λέμε και την αλήθεια ότι σε αυτήν την έγκριση του υπουργού Σπίρτζης σημαντική παρέμβαση έχει κάνει και η τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη με αλλεπάλληλες επικοινωνίας με τον κύριο Δραγασάκη και με τους αρμόδιους και με τον υπουργο Σπίρτζης

Στο σκεπτικό της απόφασης του Υπουργού αναφέρεται ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εκπονηθεί το ταχύτερο δυνατό η μελέτη για την κατασκευή νέας Γέφυρας Κερίτη,  προκειμένου με την υλοποίηση του έργου να αποκατασταθεί η συγκοινωνιακή σύνδεση και να εξασφαλιστεί ασφαλής και επαρκής διάβαση, του ομώνυμου ποταμού.

700 χιλ. για τη μελέτη της νέας Γέφυρας Κερίτη-Υπέγραψε ο Σπίρτζης την απόφαση 700 χιλ. για τη μελέτη της νέας Γέφυρας Κερίτη-Υπέγραψε ο Σπίρτζης την απόφαση Reviewed by kolompos on Ιουνίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια