Επειδή μας έχουν πρηξει ορισμένοι όσοι ηλίθιοι λένε ότι ΝΔ "κατέστρεψαν

Προκειμένου λοιπόν να υποστούμε τους μαθητευόμενους μάγους του Σταλινικού μορφώματος που έχουμε υποστεί εδώ και 4,5 χρόνια, καλύτερα να επιλέξουμε πολιτικούς που έμαθαν από τα λάθη των προκατόχων τους.

Φεύγει δοκιμάστηκε ψεύτης απέτυχε

Επειδή  μας έχουν πρηξει ορισμένοι όσοι ηλίθιοι λένε ότι  ΝΔ "κατέστρεψαν την Ελλάδα" επί 40 χρόνια (και το λένε άτομα που πριν 40 χρόνια ο πατέρας τους ήταν ακόμα στις πάνες), να τους εξηγήσω 2 πραγματάκια, αν μπορώ;


Πριν 45 χρόνια η Ελλάδα ήταν έτοιμη να ξανακυλήσει στη δικτατορία. Ανεξάρτητα αν συμφωνουμε όλοι με την πολιτική των Εθνικοποιήσεων που οδήγησε στον Κρατισμό, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (απλή συνωνυμία με τον Βούδα) έφερε την Ελλάδα στην ομαλότητα και την έκανε μέλος της ΕΟΚ, νομιμοποιώντας για πρώτη φορά το ΚΚΕ.


Πριν 45 χρόνια ήθελες 10 ωρες να πας Αθηνα-Θεσσαλονίκη, περίμενες 15 χρόνια να πάρεις αριθμό τηλεφώνου και ενα μεγαλο ποσοστό της επαρχίας δεν ειχε ρεύμα.


Πριν 45 χρόνια δεν υπήρχε εγκληματικότητα, αλλά υπήρχε μια Αστυνομία (και Χωροφυλακή) που ήξερε τι ώρες πας για κατούρημα και πόσες φορές πήγες στην εκκλησία και αν κάποιος 5ος σου ξάδερφος ήταν αριστερός


Πριν 45 χρόνια η Ελλάδα δεν είχε υποδομές, τα δίκτυα ήταν αστεία, τα μεταφορικά μέσα ανύπαρκτα και ο κόσμος πέθαινε από τα 70-75 του.


 η ΝΔ παρέλαβαν μια Ελλάδα με ένα στρατό φτιαγμένο να καταπνίγει μόνο εσωτερικές ταραχές και τον έκαναν ένα από τους ισχυρότερους στρατούς της Ευρώπης.


Επί  ΝΔ το εισόδημα του μέσου νοικοκυριού εκτοξεύθηκε, ώστε όλοι οι Ελληνες να έχουν ανέσεις και πρόσβαση σε υπηρεσίες που το 1974 ήταν προνόμιο ελαχίστων.


Επί  ΝΔ, παρά τις έριδες, εδραιώθηκε ένα ανεκτικό δημοκρατικό πολίτευμα που εξασφάλισε στον Έλληνα ελευθερίες που δεν είχε φανταστεί μέχρι το 1974.


Επί  ΝΔ καλομάθαμε τόσο πολύ σε αυτές τις παροχές και τις ανέσεις που απαιτούσαμε όλο και περισσότερα, αδιαφορώντας αν οι κυβερνησεις έπρεπε να δανείζονται για να τις ικανοποιήσουν. Αλλά για ένα μωρό υπεύθυνος είναι ο γονιός, για έναν ενήλικο είναι ο ίδιος. Τι θέλουμε να είμαστε;


Ναι, έγιναν και ρεμούλες και μίζες και κλεψιές, αλλά υπήρξε ενας διακομματικός σεβασμός στους θεσμούς και κανένας δεν σκέφθηκε να τους αλώσει και να τους κανει υποχείριο του κάθε Πολάκη. Το λάθος μας ήταν ότι επιτρέψαμε τις ρεμούλες, γιατί κι εμείς καλοπερνάγαμε. Αμοιβαία ενοχή, δηλαδή.


Kαι τι έκανε η Αριστερά και οι κάθε λογής εργατοπατέρες; Μια μόνιμη αντίθεση, αντιπαράθεση και σαμποτάζ σε κάθε κίνηση της εκάστοτε Κυβέρνησης, με στείρο κομματικό λόγο και καμία εποικοδομητική παρέμβαση.


Αφήστε  λοιπόν με την καραμέλα  η ΝΔ κατεστρεψαν την Ελλάδα για 40 χρόνια" γιατί αν δεν υπήρχαν αυτοί, θα χέζατε ακόμα μέσα σε τρύπες σκαμμένες στο χώμα... Άσχετοι Κεφτέδες!!


***(Είναι καιρός πια για μια Εθνική Συμφιλίωση ανάμεσα στα 2 αυτά κόμματα που έφτιαξαν την Ελλάδα όπως είναι. Είναι Αστικά Κόμματα και παρόλα τα σφάλματά τους, είναι οι μόνη λογική λύση σε αυτό τον ορυμαγδό)


ΥΓ. Επανέρχομαι στο κείμενο, μετά από διάφορα χλευαστικά σχόλια, που αποτυχγάνουν όμως να θίξουν κάτι σοβαρότατο: Ναι, υπήρξαν λαμόγια, κλέφτες, πολιτικοί που χαϊδεψαν τα αυτιά του εκλογικού σώματος, πελατειακές σχέσεις και ΟΛΑ αυτά που προσδιορίζουν μια Δημοκρατία Βαλκανικού Τύπου, όπως η Ελλάδα. Εν πολλοίς απέτυχαν στο να μας κάνουν Πολίτες, ακριβώς επειδή τους βόλευε να είμαστε παραπληροφορημένοι ραγιάδες.


Όμως, αυτό που αδυνατούν να αντιληφθούν πολλοί διαφωνούντες, είναι ότι μια χώρα δεν κυβερνιέται ούτε από σύμβολα, ούτε από συνθήματα, ούτε από θυμικό, ούτε από τα "επίκαιρα λόγια" του Βελουχιώτη. Όλα αυτά μας δείχνουν ότι η Ελλάδα που έχουν μέσα στο φουρτουνιασμένο τους μυαλό κάποιοι θολοαριστεροί, είναι ένα Κρατικιστικό μόρφωμα Σοβιετικού τύπου, που ο "πολίτης" θα συμπεριφέρεται σαν το σκυλί του Παβλόφ σε κάθε άκουσμα επιδόματος.


Και η δημοκρατική συνείδηση των συμπολιτων μας, φαίνεται ότι εξαντλείται στο οικονομικό σκέλος, γιατί μιλάνε με πάθος για τη χρεωκοπία, αλλά μούγκα για την κατάλυση της Δικαιοσύνης, της Παιδείας, του Τύπου ή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την ΠΦΑ, σαν αυτό να μην τους αφορά. Ισως σε καποια πλουσια απολυταρχική χώρα, όπως το Καζακσταν να ένοιωθαν καλύτερα.


Προκειμένου λοιπόν να υποστούμε τους μαθητευόμενους μάγους του Σταλινικού μορφώματος που έχουμε υποστεί εδώ και 4,5 χρόνια, καλύτερα να επιλέξουμε πολιτικούς που έμαθαν από τα λάθη των προκατόχων τους.

Επειδή μας έχουν πρηξει ορισμένοι όσοι ηλίθιοι λένε ότι ΝΔ "κατέστρεψαν Επειδή  μας έχουν πρηξει ορισμένοι όσοι ηλίθιοι λένε ότι  ΝΔ "κατέστρεψαν Reviewed by kolompos on Μαΐου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια