ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ Ο ΙΒΑΝ – ΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ…


ivan_savvidis_1tewtew
Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να μην μιλάει ελληνικά αλλά ξέρει πλέον την ελληνική πραγματικότητα ίσως καλύτερα και από πολλούς «γηγενείς» επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές και άκρως ασφαλείς πληροφορίες  ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε από το φιλοτουρκικό – πλέον- άρμα του Πούτιν και τα βρήκε με τους Αμερικανούς μέσω της Πρεσβείας των ΗΠΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει και το τελευταίο δεκανίκι του στα ΜΜΕ με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει κουνήσει ήδη το μαντήλι, κάτι που γνωρίζει πλέον και το Μαξίμου. Ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας πούλησε την ψυχή του ακόμα και στον… κομμουνισμό μέχρι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Μιας που φέτος πραγματοποιήθηκε το όνειρό του, πλέον συμπλέει με άλλα πασίγνωστα ελληνικά επιχειρηματικά σχήματα υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μην εκπλαγείτε αν σύντομα δείτε το OPEN αλλά και το Έθνος να ανεβαίνουν ραγδαία σε πρεστίζ αλλά και έσοδα.
Αυτά για τώρα. Οι ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τις εκλογές είναι πολλές και θα έχουμε συνέχεια.
ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ Ο ΙΒΑΝ – ΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ…  ΜΥΡΙΣΕ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ Ο ΙΒΑΝ – ΣΤΡΟΦΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ – ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ… Reviewed by kolompos on Μαΐου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια