Τσίπρας των Χανίων ο κ Σημαντηράκη

 Σας είχαμε γράψει και ενημέρωση πριν λίγες μέρες μέσα από το site KOLOMPOS.GR για το συγκεκριμένο κύριο τον κύριο Σημαντηράκη και την παρέα του ότι έχει καβαλήσει το καλάμι αυτό το διαπίστωσα με  στην ετήσια χοροεσπερίδα  του Γαλανόλευκου Φάρου Χανίων της Εθνικής Ελλάδας στην αίθουσα εκδηλώσεων Πορτοκαλί τότε  είχαμε γράψει και σας είχαμε ενημερώσει  οτι την έχει δει Τσίπρας των Χανίων ο κ Σημαντηράκη με την παρέα του( κύριε Σημαντηράκη Σας ενημερώνουμε για άλλη μία φορά για να ξέρετε δεν είναι όλα το ίδιο γιατί  τότε στην χοροεσπερίδα προσβάλλεται τον συνάδελφο δημοσιογράφο και ζητήσατε να  ελξατε την φωτογραφική μηχανή του συναδέλφου  να δείτε αν σας έχει βγάλει  Ωραίο βίντεο  και φωτογραφίες  για να τις προβάλει στο site (Ζ)  (κύριε Σημαντηράκη πού νομίζετε ότι είσαστε ο Τσίπρας των Χανίων)  Ακούστε άλλη μία φορά τι θα σας πούμε (έχετε μπερδέψει  το site (Ζ) (λιγούρης) (Με μία ιστορική εφημερίδα των Χανίων)   (Τώρα Πάρε και την απάντηση που σου  δίνει  μία ιστορική εφημερίδα τα χανιώτικα νέα.)


Χανιωτικα νεα  τι απαντάει στον κύριο Σημαντηράκη το συμπέρασμα δικό σας   η επιλογή δικιά σας.


Η «αηδία» του κ. Σημανδηράκη

«Θέλω να σε πάρω στα σοβαρά, 
αλλά αυτό θα ήταν προσβολή 
στη νοημοσύνη σου»

Σε μια προεκλογική περίοδο, όχι σπάνια, δεν αποφεύγονται οι παρανοήσεις, οι παρεξηγήσεις κ.λπ.
Δικαιολογημένα όλα αυτά, ως ένα βαθμό. Είναι η πίεση, το άγχος, η επιθυμία για εξασφάλιση της “καρέκλας”. Συνακόλουθο: πολλές φορές, υποψήφιοι νομίζουν ότι οι πάντες και τα πάντα πρέπει να κινούνται γύρω απ’ αυτούς. Και χρειάζεται, χαρακτήρας, δύναμη ψυχική για να μην ξεπεράσεις τα όρια.
Αυτά τα τελευταία, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σημανδηράκης φαίνεται να τα διαθέτει σε ελάχιστο βαθμό.
Μια προεκλογική περίοδος έτρεξε…
Ο κ. Σημανδηράκης, όπως και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι, έτυχε μιας ίσης και δίκαιης αντιμετώπισης. Συνεντεύξεις, προεκλογικές εκδηλώσεις, γέμισαν τις στήλες των “Χ.ν.”.
Και κάτι παραπάνω δόθηκε από τα “Χ.ν.” σ’ αυτόν μετά από αίτημά του, το οποίο και κάναμε (καλή τη πίστει) άμεσα αποδεκτό. Δόθηκε εντολή στο λογιστήριο της εφημερίδας να του γίνει έκπτωση 30% σ’ όλες τις διαφημιστικές του καταχωρήσεις. Κάτι που δεν έγινε για κανένα άλλον υποψήφιο Δήμαρχο.
Και μετά απ’ όλα αυτά ο κ. Σημανδηράκης απευθυνόμενος σε συνεργάτη της εφημερίδας δήλωνε ότι αισθάνεται «αηδιασμένος με την τακτική της εφημερίδας», για τη στάση της απέναντι σ’ έναν άλλο υποψήφιο, τον κ. Ευτύχη Δαμιανάκη.
Κύριε Σημανδηράκη,
τον Δήμο διεκδικήσατε και διεκδικείτε, όπως δικαιούστε.
Μια εφημερίδα, που επί πενήντα χρόνια υπηρετεί και έχει κάνει αρκετά για τον τόπο μας δεν εδικαιούτο να διατυπώσει δύο κουβέντες παραπάνω για έναν άνθρωπο – υποψήφιο δήμαρχο (Ευτύχη Δαμιανάκη) που για μας και ικανός αλλά και μορφωμένος και αξιοπρεπής είναι, όπως επιβεβαιώνεται από την πορεία του μέσα στον δημοκρατικό χώρο εδώ και πολλά χρόνια;
Τη δεύτερη θέση σας έδωσε το εκλογικό σώμα. Μπορεί και να το αξίζετε. Πιθανώς να είστε και ο αυριανός δήμαρχος. Αυτό ουδόλως ενοχλεί τα “Χανιώτικα νέα”. Δήμαρχος που να προσφέρει στην πόλη είναι το ζητούμενο για εμάς. Μπορεί να είστε κι εσείς. Γιατί όχι;
Η «αηδία» όμως που εκφράσατε απευθυνόμενος σε συνεργάτη των “Χ.ν.” φανερώνει κάτι…
Είστε ένας καλαμοκαβαλάρης που πριν αναλάβει κάποιο αξίωμα, αρχίζει να ρίχνει χολή… προς αυτούς που δεν τον λιβανίζουν προκαταβολικά.
“Καρέκλα” διεκδικείτε κ. Σημαντηράκη. Αντίρρηση να την καταλάβετε ειλικρινά δεν υπάρχει από τα “Χ.ν.”. Αλλωστε (αν η μνήμη σας βοηθά), θα θυμάστε ότι αυτή η εφημερίδα στάθηκε δίπλα στο νέο άνθρωπο Σημανδηράκη, όταν έμπαινε στον στίβο της πολιτικής.
Προσέξτε λοιπόν, γιατί όχι σπάνια, «οι καρέκλες δημιουργούν αιμορροΐδες στο μυαλό».
Κι εσείς, πριν ακόμη καθίσετε σ’ αυτές αρχίσατε να παθαίνετε απ’ ό,τι φαίνεται τη ζημιά.
Αυτά τα ολίγα για να “θεραπεύσουμε” την αηδία που αισθάνεστε και να επιβεβαιώσετε αυτό που φαίνεστε (σοβαρότητα, ήθος) και όχι αυτό που στην παρούσα φάση, δείχνετε να κρύβετε μέσα σας.

Για τα “Χανιώτικα νέα”, 
Παρασκευάς Περάκης

Τσίπρας των Χανίων ο κ Σημαντηράκη Τσίπρας των Χανίων ο κ Σημαντηράκη Reviewed by kolompos on Μαΐου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια