Μέρες 1981 ζει η χώρα – Πάνδημο το αίτημα για Πολιτική Αλλαγή και Ισχυρή Κυβέρνηση



Τώρα που καταλάγιασε ο αχός των πρώτων εντυπώσεων από την Κυριακάτικη ψηφοφορία, έρχεται η ώρα της πιο ψύχραιμης ανάλυσης για το πραγματικό μήνυμα της ψήφου των Ευρωεκλογών.

Που δεν είναι άλλο από το ΠΑΛΑΙΚΟ αίτημα για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και τον σχηματισμό ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που θα οδηγήσει την χώρα με ΣΙΓΟΥΡΙΑ στην επιστροφή της στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Την Κυριακή οι Έλληνες πολίτες καταδίκασαν, τον ΛΑΙΚΙΣΜΟ, την ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, το ΨΕΜΑ και το επικοινωνιακό “παραμύθι” τεσσάρων ετών της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ και πλέον ΑΝΙΚΑΝΗΣ Κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα την Μεταπολίτευση.

Οι Έλληνες πολίτες ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ τον Τσίπρα και τους τριγύρω του ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΕΙΣ πολιτικούς απατεώνεςπου ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ την Μεσαία Τάξη, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ τις Συντάξεις, ΔΙΕΛΥΣΑΝ  το Κοινωνικό Κράτος, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ τους Θεσμούς και την Δημοκρατία, ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ με άθλια χαράτσια και φορολογία την Ελεύθερη Οικονομία.

Την περασμένη Κυριακή οι Έλληνες πολίτες, αηδιασμένοι από τους ΨΕΥΤΕΣ που υφάρπαξαν την ψήφο τους, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση χρεοκοπίας που βιώνει η χώρα τα τελευταία δέκα χρόνια, επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την βγάλει στο ξέφωτο.

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έλαχε αυτός ο (βαρύς) κλήρος. Κάτι που θα επιβεβαιωθεί στην κάλπη των Εθνικών Εκλογών.

Είναι βέβαιο πως οι Ελληνες πολίτες την Κυριακή των Εθνικών Εκλογών θα ψηφίσουν στην κατεύθυνση σχηματισμού μιας ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που σε βάθος τετραετίας θα επαναφέρει την χώρα στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Ζούμε Μέρες 1981, η Πολιτική Αλλαγή πλησιάζει...

Μέρες 1981 ζει η χώρα – Πάνδημο το αίτημα για Πολιτική Αλλαγή και Ισχυρή Κυβέρνηση Μέρες 1981 ζει η χώρα – Πάνδημο το αίτημα για Πολιτική Αλλαγή και Ισχυρή Κυβέρνηση Reviewed by kolompos on Μαΐου 28, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια