Eπιχειρηματίες σε Α.Τσίπρα: «Η Μακεδονία είναι ιερή για μας – Μην “ξανακτυπήσεις την πόρτα” μας-Πήγαινε μόνος σε Σκόπια»



Μόνος και… «έρημος» θα πάει ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας στα Σκόπια καθώς οι επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας με τους οποίους συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη αφού πρώτα «εκραξαν» την συμφωνία των Πρεσπών, έπειτα αρνήθηκαν να τον συνοδεύσουν στα γειτονική χώρα.

 

Οι επιχειρηματίες του τόνισαν πως «δεν πρόκειται να πάμε στα Σκόπια, δεν θέλουμε καν να ακούμε το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» γι αυτό μην μας «ξανακτυπήσεις την πόρτα»!

Ο Α.Τσίπρας μάλιστα λίγο πριν εισπράξει το «όχι» , είχε καλέσει τους επιχειρηματίες να αδράξουν τις «ευκαιρίες» που δημιουργήθηκαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνοντας ότι από την πλευρά της η κυβέρνηση με τις πρωτοβουλίες της θα διαμορφώσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η σημερινή συνάντηση είναι στο πλαίσιο προετοιμασίας της επίσκεψης που θα κάνει στη Βόρεια Μακεδονία, μαζί με υπουργούς και αποστολή επιχειρηματιών. Στη διάρκεια της επίσκεψης στα Σκόπια θα συνεδριάσει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας και θα υπογραφούν διμερείς συμφωνίες σε αρκετούς τομείς.

Eπιχειρηματίες σε Α.Τσίπρα: «Η Μακεδονία είναι ιερή για μας – Μην “ξανακτυπήσεις την πόρτα” μας-Πήγαινε μόνος σε Σκόπια» Eπιχειρηματίες σε Α.Τσίπρα: «Η Μακεδονία είναι ιερή για μας – Μην “ξανακτυπήσεις την πόρτα” μας-Πήγαινε μόνος σε Σκόπια» Reviewed by kolompos on Μαρτίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια