Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στις πληγείσες περιοχές του Νομού Χανίων

Για τις τεράστιες καταστροφές που έχει υποστεί ο Νομός Χανίων, ενημερώθηκε την Τετάρτη κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τους βουλευτές Βασίλη Κεγκέρογλου και Γιάννη Μανιάτη.Αρχικά το κλιμάκιο επισκέφτηκε, τις γέφυρες του Κερίτη σε Αλικιανό και Πλατανιά και στη συνέχεια μετέβη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη.


Από την πλευρά του ο κ. Μανιάτης ζήτησε «να τρέξουν πολύ γρήγορα οι διαδικασίες και σε επίπεδο υποδομής, κυρίως οδικής αλλά όχι μόνο οδικής, προκειμένου ο Νομός να αποκτήσει τον κανονικό του ρυθμό το συντομότερο δυνατόν».

Οπως ανακοίνωσε ο κ. Μανιάτης, τις επόμενες ημέρες, ίσως και αύριο «θα καταθέσουμε, σχετική ερώτηση στη Βουλή ζητώντας να εκδοθούν άμεσα οι αναγκαίες αποφάσεις ώστε οι κάτοικοι των οποίων είτε το σπίτι είτε η επιχείρηση, είτε το χωράφι επλήγη  να μην είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν από φορολογικά, ασφαλιστικά, ΔΕΗ και όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έτσι κι αλλιώς αντικειμενικά αδυνατούν να τις πληρώσουν».

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε την αναγκαιότητα για συντονισμό και αποτελεσματικότητα για «να έχουμε την άμεση αποκατάσταση της ασφάλειας της πρόσβασης του οδικού δικτύου αλλά και με το να κινηθούν οι διαδικασίες που αφορούν την οριστική αποκατάσταση και βέβαια τις αποζημιώσεις σε καλλιέργειες, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και ό,τι άλλο έχει πληγεί».

 

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στις πληγείσες περιοχές του Νομού Χανίων Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ στις πληγείσες περιοχές του Νομού Χανίων Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια