Η Κουντουρά ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον… Πάιατ! Γιατί; Όλα αρχίζουν πλέον να ξεδιαλύνονται για την καταραμένη συμφωνία των Πρεσπών… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Press conference by the Minister of Economy Giorgos Stathakis , Athens, on Feb. 11, 2016 / Συνέντευξη τύπου του υπουργου Οικονομικών Γιώργου Σταθάκη, Αθήνα, στις 11 Φεβρουαρίου, 2016
Μπορεί η Κουντουρά να μην απαντάει σε όσα της καταμαρτυρούν, δηλαδή για τους λόγους που ψήφισε την καταραμένη συμφωνία των Πρεσπών, όμως με τις «κινήσεις» της, η ίδια… προδίδει τον εαυτό της!
Έτσι, πριν από λίγο, έκανε… like στο twitter στο λογαριασμό του Πάιατ, που τον εμφανίζει να κόβει την βασιλόπιτα του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου δίπλα στον «επαναστάτη» Νίκο Παππά.
Ιδού η φωτογραφία και το like…
kountoura_
Η Κουντουρά ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον… Πάιατ! Γιατί; Όλα αρχίζουν πλέον να ξεδιαλύνονται για την καταραμένη συμφωνία των Πρεσπών… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) Η Κουντουρά ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον… Πάιατ! Γιατί; Όλα αρχίζουν πλέον να ξεδιαλύνονται για την καταραμένη συμφωνία των Πρεσπών… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) Reviewed by kolompos on Φεβρουαρίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια