Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης χρήζει ψυχιατρικής εκτίμησης



«Βαρίδι για τη Δημοκρατία» χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, απαντώντας στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, ο οποίος τον αποκάλεσε «τσόλι» στις χθεσινές του δηλώσεις.

Παράλληλα, ο Μιχάλης Γιαννάκος προανήγγειλε πως θα καταθέσει αγωγή σε βάρος του κ. Πολάκη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, δήλωσε: «θα δώσω εντολή στην δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή στον Πολάκη γιατί αυτά που είπε είναι πραγματικά ντροπιαστικά για Υπουργό. Δέχομαι μηνύματα από συνεργάτες μου, που αισθάνονται οργή για όσα είπε ο Πολάκης. Τα χρήματα θα τα δώσουμε στο σύστημα Υγείας».

Σχολιάζοντας, το αίτημα του Παύλου Πολάκη να δείχνουν οι δημοσιογράφοι τα εγκαίνια και όχι τα προβλήματα, ο Μιχάλης Γιαννάκος είπε ότι «εκφράζει ολοκληρωτικές απόψεις. Τα εγκαίνια τα έπαιζαν στα “Επίκαιρα” επί χούντας. Είναι δυνατόν να λέει κάτι τέτοιο ο Υπουργός και να υποστηρίζει ότι είναι δημοκράτες;». Ενώ είπε και οτι κατα την γνώμη του "ο Πολάκης χρήζει ψυχιατρικής εκτίμησης"

Παράλληλα αποκάλυψε ότι, την Τετάρτη, έλαβε κλήση για προανάκριση σχετικά με κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία οι διαδηλωτές είχαν δεχθεί και πολλά χημικά, «γιατί διασαλεύσαμε την τάξη».

Επιστρέφοντας ξανά στο ύφος του Παύλου Πολάκη ο κ. Γιαννάκος παρατήρησε «αντί να είσαι ταπεινός και να ζητάς και καμιά “συγγνώμη”, έχουν ξεσαλώσει. Νομίζω ότι πρέπει να πεθαίνουμε στα νοσοκομεία και να τους λέμε κι ευχαριστώ».

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ «σήμερα στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ είναι 60 άτομα. Κάθε ημέρα εξυπηρετούνται 5 ασθενείς διασωληνωμένοι σε απλούς θαλάμους. Η Δυτική Ελλάδα με 700.000 πληθυσμό έχει 25 κλίνες ΜΕΘ, ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνει αυτό.

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης χρήζει ψυχιατρικής εκτίμησης Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Ο Πολάκης χρήζει ψυχιατρικής εκτίμησης Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια