ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαξίμου από τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων!



Δημοσκοπήσεις σε όλη την Ελλάδα κάνει η κυβέρνηση ώστε να «μετρήσει» τις αντιδράσεις από τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα μέτρα που φέρνει στη Βουλή.


Εξορμήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα το επόμενο διάστημα. Πρώτος ο Πάνος Σκουρλέτης, πάει το Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη.
Τις συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και την αντίδραση των πολιτών στα θετικά νομοθετήματα που έφερε η κυβέρνηση τους δυο τελευταίους μήνες μετράει το Μέγαρο Μαξίμου με δημοσκοπήσεις που διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι, μέσα απ’ αυτές τις δημοσκοπήσεις, να διαπιστώσει εάν τα θετικά μέτρα που ψηφίζει στη Βουλή το τελευταίο διάστημα και τα οποία αφορούν συνολικά 3,5 εκατομμύρια πολίτες έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν τις απώλειες που έχει το κυβερνών κόμμα εξ αιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ταυτόχρονα πάντως τα στελέχη της Κουμουνδούρου αναμένεται να βρεθούν το επόμενο διάστημα στην Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να εξηγήσουν τις θετικές συνέπειες της συμφωνίας στους πολίτες που αντιδρούν και σε ένα βαθμό να προσπαθήσουν να εκτονώσουν το κλίμα που υπάρχει στην περιοχή. Αυτό άλλωστε είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr ο ΣΥΡΙΖΑ ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, είναι ζήτημα αν πιάσει το 8-10% ,είναι τέτοιο το μαύρο που θα φάει από τους Βορειοελλαδίτες που αν πιάσει πάνω από 10% θα πρέπει να ανοίγει σαμπάνιες!

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαξίμου από τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων! ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαξίμου από τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων!

Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια