Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα επώνυμοι Χανιώτες για την διακίνηση κοκαΐνης



Ξεκίνησαν από το πρωί οι απολογίες στον ανακριτή των 13 συλληφθέντων που φέρονται να έχουν στήσει «κύκλωμα» διακίνησης κοκαΐνης στα Χανιά.


 


 


Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα 9 από τους 13 που φέρονται μέλη του κυκλώματος,ενώ οι υπόλοιποι θα απολογηθούν την Τετάρτη 2 του Γενάρη. Μέχρι αυτήν την ώρα το κατώφλι Ανακριτή και Εισαγγελέα έχουν περάσει οι επτά εκ των οποίων οι τρεις ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία έως την Τετάρτη.


Οι συλληφθέντες, 11 επώνυμοι Χανιώτες, ένας Ρώσος ηλικίας από 23 έως 66 χρόνων και μία 62χρονη Χανιώτισσα οδηγήθηκαν το περασμένο Σάββατο στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όπως επίσης και για οπλοκατοχή, ενώ στη συνέχεια πήραν προθεσμία για να απολογηθούν για σήμερα και την Τετάρτη.


“Εγκέφαλος” του κυκλώματος θεωρείται ένας 66χρονος Χανιώτηςο οποίος μαζί με με έναν 47χρονο και έναν 41χρονο είχαν στήσει την “επιχείρηση διάθεσης και διακίνησης” κοκαΐνης σε χρήστες του νομού Χανίων.


Στην επιχείρηση σκούπα που πραγματοποίησαν την Παρασκευήοι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 370 γρ. κοκαΐνης, 150 γρ. ελαίου κάνναβης (χασισέλαιο), 50 γρ. ακατέργαστη κάνναβη,το ποσό των 28.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς επίσης πιστόλι και περίστροφο.


Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα επώνυμοι Χανιώτες για την διακίνηση κοκαΐνης Στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα επώνυμοι Χανιώτες για την διακίνηση κοκαΐνης

Reviewed by kolompos on Δεκεμβρίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια