Οι φίλοι Παλαιών Αυτοκινήτων “δίπλα” στο Κύτταρο Χαλέπας (φωτό)



O σύλλογος Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης για μια ακόμα φορά έδειξε τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στους συνανθρώπους μας μέσω του Κυττάρου Χαλέπας.


Τα μέλη του τελευταίου δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον ΣΙΠΑΚ για την προσφορά του.


Αναλυτικά το ευχαριστήριο του Κυττάρου Χαλέπας


Το Κύτταρο Χαλέπας ευχαριστεί θερμά και από καρδιάς τον Πρόεδρο των Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης κ. Ευάγγελο Κακούρη ,καθώς και όλα τα μέλη, γιατί για μια ακόμη χρονιά, μας προσέφεραν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν, μέσα από διοργάνωση έκθεσης των υπέροχων αντικών αυτοκινήτων σε δρόμο της πόλης μας. Ο θαυμασμός , η γιορτινή νότα και η αλληλεγγύη ,έκαναν τη δράση αυτή ξεχωριστή .Η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πάρα πολύ σημαντική και ουσιαστική για μας, αφού με τον τρόπο τους βοηθάνε το δύσκολο έργο του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης, που λειτουργεί στο ισόγειο του ΤΕΙ στη Χαλέπα και στηρίζει αρκετές οικογένειες.


Αισθανόμαστε πραγματικά αρκετά τυχεροί που σας έχουμε στο πλευρό μας, στυλοβάτες και υποστηριχτές των προσπαθειών μας και μαζί με τις ευχαριστίες μας ,δεχτείτε και τις ευχές μας για ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ,ΕΥΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΚΟΠΗ!!


Οι φίλοι Παλαιών Αυτοκινήτων “δίπλα” στο Κύτταρο Χαλέπας (φωτό) Οι φίλοι Παλαιών Αυτοκινήτων “δίπλα” στο Κύτταρο Χαλέπας (φωτό)

Reviewed by kolompos on Δεκεμβρίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια