Αναίτια επίθεση και ανεξέλεγκτη χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία κατά οπαδών του Ολυμπιακού - Κινδύνευσαν μικρά παιδιά (Photos)



Σε μία αναίτια επίθεση μεανεξέλεγκτη χρήση δακρυγόνων κατά των οπαδώντου Ολυμπιακού προχώρησε ηΑστυνομία στις κερκίδες τουΠαμπελοποννησιακού Σταδίουκατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Μάλιστα, από την επίθεση της Αστυνομίας στους φιλάθλους του Ολυμπιακού κινδύνευσαν μικρά παιδιά που βρίσκονται στο γήπεδο μαζί με τους γονείς τους.

Μάλιστα, λόγω της έντασης υπήρξε διακοπή στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά.

Συγκεκριμένα, μετά τη χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και ο διαιτητής Παπαδόπουλος αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με προέλευση την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ένταση στην εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού προκλήθηκε έπειτα από την είσοδο σε αυτή ενός οπαδού του Παναθηναϊκού.

Λίγο αργότερα, ο γιατρός του αγώνα επιβεβαίωσε ότι από τις συγκρούσεις προκλήθηκε ο τραυματισμός ενός 35χρονου οπαδού από την Αθήνα, ο οποίος χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Καραπαπάς: “Ας το κρίνει ο κόσμος τι λογική έχει να μπαίνει μια διμοιρία στην εξέδρα”

Σε δηλώσεις προέβη, λίγη ώρα μετά τη διακοπή στον αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός λόγω ρίψης χημικών, ο διευθυντής επικοινωνίας των Ερυθρόλευκων, Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του καναλιού που μετέδωσε τον αγώνα:

"Θέλω να διαμαρτυρηθώ επίσημα σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός γι' αυτό που είδαμε στην εξέδρα στο Παμπελοποννησιακό. Είδαμε μια διμοιρία των ΜΑΤ να μπαίνει μέσα στον κόσμο. Είναι 2000 κόσμος εκεί περίπου- οικογένειες, παιδιά, και κατά 90% ζουν στην Πάτρα, δεν είναι από την Αθήνα- και ήρθε μια διμοιρία που απ' ό,τι μαθαίνω τώρα είναι από την Αθήνα και έριξε χημικά επειδή τσακώνονταν δύο δεκαπεντάχρονα.

Αν φτάσουμε στο σημείο οι διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το κύπελλο, να κρίνονται από την συμπεριφορά της αστυνομίας, εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Εμείς ειδικά είμαστε καταδικασμένοι αυτή την στιγμή. Ας το κρίνει ο κόσμος τι λογική έχει να μπαίνει μια διμοιρία στην εξέδρα επειδή τσακώνονται δύο άτομα και να πετάει δακρυγόνα".

Αναίτια επίθεση και ανεξέλεγκτη χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία κατά οπαδών του Ολυμπιακού - Κινδύνευσαν μικρά παιδιά (Photos) Αναίτια επίθεση και ανεξέλεγκτη χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία κατά οπαδών του Ολυμπιακού - Κινδύνευσαν μικρά παιδιά (Photos)

Reviewed by kolompos on Νοεμβρίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια