Μαρκογιαννάκης: Κανείς δεν θα “βιάσει” την ψήφο σας! Είσαστε ετοιμοπόλεμοι και “μπαρουτοκαπνισμένοι”, ας το καταλάβουν… 




“Κανείς δεν θα “βιάσει” την ψήφο σας, θα ψηφίσετε αυτό που θέλετε και… ο νοών νοείτω”, με τα λόγια αυτά ο  πρώην βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης, άφησε ουσιαστικά όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του στην πολιτική σκακιέρα, μετά και το “κόψιμό” του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.


Στη διάρκεια ομιλίας του στην κεντρική πλατεία της Σούδας την Τετάρτη το βράδυ, ο κ. Μαρκογιαννάκης έβαλε στο “κάδρο” τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, την τοπική ΝΟΔΕ αλλά και τους εν δυνάμει υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στα Χανιά.

Ο ίδιος ωστόσο επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως παραμένει στη Νέα Δημοκρατία: “Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, το αίμα μου και η ψυχή μου είναι Νέα Δημοκρατία, απέναντι μου έχω μόνο τους ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ” είπε χαρακτηριστικά.

 Για τη ΝΟΔΕ Χανίων:

Τι κάνει η οργάνωση, θα πνιγούμε στη μπόχα. Να βγουν να πάρουν θέση. Είναι μόνο για τα τραπέζια…; Σιωπούν, απολύτως τίποτα…” τόνισε αναφερόμενος στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Για τους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά

Τι λένε οι… πολιτευτές που έχουν εξασφαλίσει το χρίσμα…; Που ήταν όλοι αυτοί οι “λεβέντες το 2015, το 2012, το 2009, τότε που είχαμε γίνει Διογένηδες και ψάχναμε κάποιους στη Νέα Δημοκρατία“, ανέφερε με νόημα ο πρώην υπουργός.

Για την παρουσία Μητσοτάκη στις Βρύσσες την 28η Οκτωβρίου…

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ακόμη,  στο πρόσφατο περιστατικό με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις Βρύσσες Αποκορώνου για τις επετειακές εκδηλώσεις που έγιναν εκεί για την 28η Οκτωβρίου. Χαρακτήρισε “πολιτική αταξία” την κίνηση αυτή του κ Μητσοτάκη, σχολιάζοντας ακόμη πως ο ίδιος αγνοήθηκε επιδεικτικά.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Μαρκογιαννάκης εμφανίστηκε αρκετές φορές ενωτικός, κάνοντας αναφορές στο “λαϊκό” έρεισμα που έχει ο ίδιος στην τοπική κοινωνία.

“Να πιάσουμε μια γομολάστιχα, να τα σβήσουμε όλα, να τα ξεχάσουμε όλα και όλοι μαζί να πορευτούμε για το καλό και του κόμματος και της πατρίδας μας. Δεν θέλω να με κάνουν να κάνω πράγματα που είναι έξω από τον χαρακτήρα μου, έξω από το DNA μου. Και μέχρι τώρα συγκρατούμαι, όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει ώρα που θα πω και πράγματα που είναι πιο σκληρά…”

Από εδώ απόψε ξεκίνησε η πορεία μου προς το λαό, θα πάω παντού. Με αποκορύφωμα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Μόνο που ψάχνω σε ποιον χώρο θα γίνει. Θέλω κάπου να χωράει καμιά δεκαριά χιλιάδες άτομα” είπε χαμογελώντας με το κοινό να τον χειροκροτεί.

Μαρκογιαννάκης: Κανείς δεν θα “βιάσει” την ψήφο σας! Είσαστε ετοιμοπόλεμοι και “μπαρουτοκαπνισμένοι”, ας το καταλάβουν…  Μαρκογιαννάκης: Κανείς δεν θα “βιάσει” την ψήφο σας! Είσαστε ετοιμοπόλεμοι και “μπαρουτοκαπνισμένοι”, ας το καταλάβουν… 

Reviewed by kolompos on Νοεμβρίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια