Tα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς με μια ένεση θα γίνονται Συριζόπουλα

Γράφει ο Μανούσος Νικολακάκης

Ας μην τα κάνατε.Tα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς με μια ένεση θα γίνονται Συριζόπουλα!Τι έχει να πει ο πολύ ςκ.Μπαλωμενάκης και η ανύπαρκτη  κ.Βαγιωνάκη για αυτό?

Πολύ σωστά ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί για τα 35.000 παιδάκια Ελλήνων και αλλοδαπών που μένουν εκτός προγράμματος παιδικών σταθμών. Κι αυτό γιατί αυτοί οι γονείς που τα έκαναν ας πρόσεχαν. Όποιος κάνει ένα κουτσούβελο θα πρέπει στη συνέχεια να αναλάβει το κράτος να το νταντεύει; Άσε που ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να στήσει ειδικά ιδρύματα όπου θα παρκάρει τα παιδάκια των οξυδερκών και όμορφων Ελλήνων και Αλβανών γονιών και στη συνέχεια με μια ειδική ένεση θα τα κάνει συριζούπουλα.Ο ΣΥΡΙΖΑ για την ώρα είναι μεγαλόψυχος κι αυτό πρέπει να εκτιμηθεί.(Ακόμη δεν τα πλακώνει στις ενέσεις ώστε όταν μεγαλώσουν να γίνουν όμορφα Συριζόπουλα σαν τον Τζανακόπουλο και τη Μαρία Κόλλια)Το επιχείρημα ότι δουλεύουν οι γονείς και δεν έχουν που να παρκάρουν τα οξυδερκή παιδάκια δεν στέκει. Ας μην τα έκανες. Στο κάτω κάτω οφείλεις να γνωρίζεις ότι φέρνεις παιδιά σε ένα κράτος σαν το ελληνικό. Όπως επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις πως εάν χτίζεις αυθαίρετο στο δάσος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καείς εσύ, το αυθαίρετο και το δάσος-κρίμα για το δάσος.

Tα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς με μια ένεση θα γίνονται Συριζόπουλα Tα παιδάκια στους παιδικούς σταθμούς με μια ένεση θα γίνονται Συριζόπουλα Reviewed by kolompos on Αυγούστου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια