Στο σκοτάδι τα μισά… Χανιά! Περίπου τα μεσάνυχτα θα αποκατασταθεί η βλάβη


Σε αρκετά σοβαρή εξελίσσεται η ζημιά που έχει προκληθεί από νωρίς το μεσημέρι στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στα Χανιά, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές του κέντρου της πόλης να μην έχουν ρεύμα, εδώ και ώρες.


Το θετικό είναι πως το πρόβλημα εντοπίστηκε τελικά στην Πλατεία Κοτζάμπαση ωστόσο σύμφωνα με τον τομεάρχη Χανίων του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕΓιώργο Πλοκαμάκη«πρόκειται για μια τριπλή ζημιά στο ίδιο κύκλωμα, που θα πάρει αρκετή ώρα για να αποκατασταθεί«.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, σε δυο με τρεις ώρες περίπου (ώρα επικοινωνίας δικής μας με τους υπεύθυνους της ΔΕΔΔΗΕ 20:40) θα δοθεί ρεύμα στην πλατεία Κοτζάμπαση και μια ώρα αργότερα θα ηλεκτροδοτηθούν οι περιοχές των Οδών Περίδου, Αποκορώνου, Αγίου Λουκά και του Κουμπέ.


Υπενθυμίζεται πως από τη βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, έχει παρουσιαστεί σοβαρό πρόβλημα και στη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της πόλης και σε άλλους δρόμους, καθώς δεν λειτουργούν τα φανάρια.

Στο σκοτάδι τα μισά… Χανιά! Περίπου τα μεσάνυχτα θα αποκατασταθεί η βλάβη Στο σκοτάδι τα μισά… Χανιά! Περίπου τα μεσάνυχτα θα αποκατασταθεί η βλάβη

Reviewed by kolompos on Ιουλίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια