ΠΑΟΚ : Υπέγραψε ο Χατσερίντι!

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Γεβγέν Χατσερίντι που έβαλε την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του με τον δικέφαλο του βορρά. Το ανακοίνωσε μέσω Instagram o Γιώργος Σαββίδης μαζί με φωτογραφίες από τις υπογραφές!

Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Γεβγέν Χατσερίντι ολοκληρώνοντας την μεταγραφή του στον δικέφαλο όπως αναμενόταν! Ήταν γνωστό πως ο Ουκρανός στόπερ είχε προσύμφωνο με τον Κυπελλούχο Ελλάδας ενώ αναμενόταν μέσα στην εβδομάδα να κλείσει οριστικά η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Μια συμφωνία που επικυρώθηκε και επίσημα με τον Ουκρανό στόπερ να βάζει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σαββίδης άλλωστε μέσω του λογαριασμού του στο instagram φρόντισε να… ανακοινώσει επίσημα την μεταγραφή!

Ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού στην οποία ο τελευταίος υπογράφει συμβόλαια και μαζί έγραψε: «Καλωσήρθες και καλή τύχη».

Μετά πόσταρε κι άλλες δύο φωτογραφίες του Χατσερίντι από αγώνες στο Champions League.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο παίκτης υπέγραψε στον ΠΑΟΚ τριετές συμβόλαιο, έναντι συνολικά 4,5 εκ. ευρώ (1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο).

Λίγο πριν την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, η Equipe με δημοσίευμα της είχε προαναγγείλει τον ερχομό του Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, μετά την παραπάνω ανάρτηση, ο Γιώργος Σαββίδης έκανε νέο ποστάρισμα στο Instagram, αυτή τη φορά με τη φανέλα του νέου στόπερ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ : Υπέγραψε ο Χατσερίντι! ΠΑΟΚ : Υπέγραψε ο Χατσερίντι!

Reviewed by kolompos on Μαΐου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια