Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Ανάρτηση για γέλια και για κλάματα! Δημήτρης Μάρδας: «Φέτος είδαμε την πανσέληνο γιατί παλαιότερα ο ουρανός δεν ήταν καθαρός» (ΦΩΤΟ)




ImageHandler
Μια ανάρτηση με υπονοούμενα σχετικά με την πανσέληνο έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας.
Σύμφωνα με τον ίδιο ο καθαρός ουρανός που επιτρέπει να είναι ορατό το φεγγάρι «δεν συνέβαινε παλαιότερα». Ο κ. Μάρδας επέλεξε, μάλιστα, μια φωτογραφία με το φεγγάρι πάνω από τη Βουλή για να κάνει ακόμα πιο σαφές το μήνυμά του.
Έγραψε συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Φέτος δεν μας έλειψε η πανσέληνος ακόμη και τον χειμώνα λόγω εξαιρετικά καθαρού ουρανού από σύνεφα, κάτι που δε συνέβαινε παλαιότερα».
Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια άλλων χρηστών που μεταξύ άλλων έγραψαν «ναι αλλά μας έχετε επιβάλλει μόνιμη νύχτα εδώ και 3 χρόνια», «ένα ακόμα θαύμα του Τσίπρα» κ.α.
Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Ανάρτηση για γέλια και για κλάματα! Δημήτρης Μάρδας: «Φέτος είδαμε την πανσέληνο γιατί παλαιότερα ο ουρανός δεν ήταν καθαρός» (ΦΩΤΟ) Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; Ανάρτηση για γέλια και για κλάματα! Δημήτρης Μάρδας: «Φέτος είδαμε την πανσέληνο γιατί παλαιότερα ο ουρανός δεν ήταν καθαρός» (ΦΩΤΟ) Reviewed by kolompos on Ιανουαρίου 31, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια