Ελπίζουμε να μη «διορθώσει» το λάθος… με νέο λάθος!



Η εξέλιξη με τον Γιώργο Παράσχο αναμφίβολα αποτελεί ένα αρνητικό ζήτημα για τον Πλατανιά, με αδιευκρίνιστες ακόμα επιπτώσεις για την ομάδα. Για πολλούς λόγους…


Πρώτον, διότι έγινε σε κακή χρονική στιγμή, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Συνεπώς, ο χρόνος είναι ελάχιστος για οποιαδήποτε (καλή) αντίδραση εκ μέρους της ομάδας.




Δεύτερον, διότι είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο Γιώργος Παράσχος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα, κατά την σχεδόν τριετή παρουσία του στα Χανιά. Είναι πολύ δύσκολο να σταθμίσεις πλέον τα δεδομένα σου, όταν χάνει «τον κινητήριο μοχλό σου»….


Τρίτον, διότι χάνεις (επιπλέον) την εμπιστοσύνη του κόσμου, σε μια πολύ καθοριστική στιγμή του πρωταθλήματος (που είσαι στις τελευταίες θέσεις) και θέλεις τη στήριξή του. Πλέον, ο κόσμος έχει θορυβηθεί τόσο πολύ, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε -δεξιά και αριστερά- ότι «πάει έπεσε ο Πλατανιάς»…




Το χειρότερο όμως από όλα που μπορεί να συμβεί είναι να «διορθωθεί» το λάθος με ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος! Και είναι πολύ πιθανό αυτό να συμβεί γιατί, όπως προείπαμε, είμαστε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Εφόσον λοιπόν είμαστε σε εξέλιξη πρωταθλήματος, οι επιλογές εύρεσης ενός ικανού τεχνικού, αναλόγου βεληνεκούς του Παράσχου, μειώνονται αισθητά! Συνεπώς, το λάθος «παραμονεύει» και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό!


Θυμάμαι την περίοδο που ο Πλατανιάς είχε τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο και τον αντικατέστησε με τον Νίκο Αναστόπουλο (πριν έρθει ο Άγγελος και σώσει την παρτίδα)… Πόσο μεγάλο λάθος ήταν τότε, η επιλογή Αναστόπουλου!


Ό,τι κι αν κάνει η διοίκηση πάντως, του Πλατανιά αυτή θα βαρύνει η ευθύνη της οποιασδήποτε απόφασης… Το θέμα είναι όμως, αγαπητοί κύριοι της διοίκησης του Πλατανιά, γιατί έφυγε τόσο εύκολα ένας προπονητής που ,αναμφίβολα, προσέφερε μεγάλο έργο στην ομάδα; Ακόμα κι αν η απόφαση είναι δική του, γιατί πήρε τέτοια απόφαση, γιατί από όσο γνωρίζουμε (χτύπα ξύλο), ο άνθρωπος αυτός (βλέπε Παράσχος) δεν έχει κανένα σοβαρό οικογενειακό ή προσωπικό πρόβλημα…


Ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων, για τον κόσμο, όχι για εμάς! Με επίσημη ανακοίνωση, με συνέντευξη τύπου, με δελτίο τύπου, με ανάρτηση στο facebook… υπάρχουν χίλιοι τρόποι!




Προσωπικά τι πιστεύω; Ο αντικαταστάτης του Παράσχου θα ‘χει πολύ δύσκολο έργο, αν όχι θα αποδειχτεί «καμμένο χαρτί»… Τουλάχιστον, να βρεθεί ένας τρόπος να σωθεί η «φετινή παρτίδα»… Γιατί το πράγμα δυσκολεύει πολύ!


Και κάτι τελευταίο…


Ο Γιώργος Παράσχος είναι ελεύθερος στην αγορά… Κάπου θα βρει «στέγη» είναι βέβαιο… Και είναι πιθανό να «παράσχει» τις υπηρεσίες του, σε ομάδα ανταγωνιστική του Πλατανιά!


Διπλό το κακό!


Ελπίζουμε να μη «διορθώσει» το λάθος… με νέο λάθος! Ελπίζουμε να μη «διορθώσει» το λάθος… με νέο λάθος!

Reviewed by kolompos on Οκτωβρίου 31, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια