ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; – 7 ΔΙΑΣΗΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ «ΜΑΧΑΙΡΙΑ»… (ΦΩΤΟ

ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; – 7 ΔΙΑΣΗΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ «ΜΑΧΑΙΡΙΑ»… (ΦΩΤΟ

Μπορεί το «κλισέ» να λέει καλοκαίρι ίσον έρωτας ωστόσο ενίοτε γίνεται και η αντίστροφη διαδρομή!

Αρκετά ήταν το φετινό καλοκαίρι (που έχει… δρόμο ακόμη) τα επώνυμα ζευγάρια που τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας και απασχόλησαν με τους έρωτές τους αλλά τελικά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ξαφνιάζοντας κοινό και media.

Χατζίδου – Σοϊλέδης

Η Ελένη Χατζίδου δηλώνει «ελεύθερη και ωραία» αφού η σχέση της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή έλαβε τέλος.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έβαλε τέλος σε ένα love story που κράτησε 2,5 χρόνια, κατά τη διάρκεια του οποίου το ζευγάρι είχε συγκατοικήσει στη Γλυφάδα.

Παπαδημητρίου – Φρανζολίνι

Στο κλαμπ των singles βρήκε το φετινό καλοκαίρι και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η παρουσιάστρια κρατά χαμηλούς τόνους μετά τον χωρισμό της με τον αρχιτέκτονα και κάνει τα μπάνια της στη Μύκονο, αφιερώνοντας χρόνο στους άντρες της ζωής της, τους γιούς της Διονύση και Φίλιππο, 12 και 11 ετών αντίστοιχα.

Κοκκίνου – Μπόγρης

Ο πιο ηχηρός χωρισμός του καλοκαιριού ήταν αυτός της διάσημης τραγουδίστριας και του καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Μετά από σχεδόν 7 χρόνια σχέσης, κατά τη διάρκεια της οποίας γνωστοί, φίλοι αλλά και μέσα μιλούσαν για σχέση ζωής, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Πένσου – Αποστόλου

Το πιο πρόσφατο διαζύγιο είναι αυτό της ηθοποιού με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο.

Η Μάγδα Πένσου ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με ανάρτηση στο facebook, βάζοντας οριστικά τέλος σε ένα ταξίδι 12 ετών και επισημαίνοντας πως θα είναι και οι δυο τους δίπλα στα παιδιά τους.

H δημοσιογράφος, Νάντια Χαλαμανδάρη δεν ζει πλέον μαζί με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο. Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν βόμβα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ελλάδα ενώ τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso, ο Ισπανός γαλαζοαίματος θα καταθέσει την αίτηση διαζυγίου. Την είδηση επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα και οι δικηγόροι του Βασιλική και Χριστόδουλος Φίλιας.

Αφορμή του χωρισμού τους ήταν ότι η Νάντια Χαλαμανδάρη δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε, δέκα μόλις μήνες μετά το γάμο του, να ζει ο καθένας τους στη χώρα του. “Έχουν χωρίσει από τον Οκτώβριο του 2016, είναι δηλαδή εννέα μήνες χωρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ κοινή ζωή. Ποτέ δεν πήγε στην Μαδρίτη η Νάντια, αν και υπήρχε συζήτηση και συμφωνία μεταξύ τους ότι θα ζήσει εκεί. Τους συνδέει πλέον η αγάπη για το γιο τους”, αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

«Ο Φερνάντο επισκέπτεται συνεχώς το παιδί. Βρίσκεται στην Ελλάδα μία φορά το μήνα τουλάχιστον για 10 ημέρες. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού ο Φερνάντο. Και τις υλικές και τις ψυχικές, είναι πολύ τρυφερός πατέρας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Και οι δύο θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους», συνεχίζει η ίδια πηγή.

Τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό είχαν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν από τις αρχές του Απρίλη όπου δημοσιεύθηκε στο ισπανικό περιοδικό Hola! σχετικό ρεπορτάζ. Ο πρίγκιπας είχε μιλήσει στην εφημερίδα El Mundo αναφέροντας: «Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο».

Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Ράνιας Θρασκιά και του Ανδρέα Φωτόπουλου. Το ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του 2008, έχει αποκτήσει δύο γιους για τους οποίους θα θυσίαζε τα πάντα. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος έχουν γυρίσει σελίδα στις ζωές τους, αφού η παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει σε νέο σπίτι.

Στόχος και των δύο ήταν αυτή η απόφαση να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των ανήλικων παιδιών τους. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του χωρισμού τους. Το μόνο βέβαιο είναι πως η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει μία περίοδο μελαγχολίας και άγχους για το μέλλον. Απόδειξη αποτελούν βέβαια και οι αινιγματικές αναρτήσεις της στα social media το τελευταίο διάστημα.

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη, εννοείται πως αναφέρθηκαν στο περιστατικό αυτό και μάλιστα πρόσθεσαν επί του θέματος πως «Ήταν ένα λαμπερό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Οι λόγοι και τα αίτια του χωρισμού δεν έχουν γίνει γνωστοί και σύμφωνα με το περιβάλλον της Ράνιας Θρασκιά η παρουσιάστρια περνάει πολύ δύσκολες στιγμές αυτό το διάστημα

ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; – 7 ΔΙΑΣΗΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ «ΜΑΧΑΙΡΙΑ»… (ΦΩΤΟ ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ; – 7 ΔΙΑΣΗΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ «ΜΑΧΑΙΡΙΑ»… (ΦΩΤΟ

Reviewed by kolompos on Ιουλίου 31, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια