Ξεθηκάρωσαν τα μαχαίρια – Άγρια κόντρα Πολάκη-Βολουδάκη



Η νέα κόντρα του Παύλου Πολάκη είναι πλέον με τον Μανούσο Βολουδάκη.


Οι δυο Χανιώτες πολιτικοί βρίσκονται από χθες στα…  διαδικτυακά χαρακώματα με τα μαχαίρια να έχουν ήδη ξεθηκαρώσει…


Την αρχή έκανε ο Βολουδάκης που με ανάρτησή του χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό υγείας «Ντροπή της Κρήτης» ,  με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.


Ο Πολάκης απάντησε αργά χθες το βράδυ χαρακτηρίζοντας τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. «βαστάζο του Σαμαρά».


Ο Βολουδάκης όμως συνέχισε τη κόντρα με πρωινή ανάρτηση στην οποία κατηγορεί τον Πολάκη ότι δεν απαντάει στην ουσία, ενώ στον επίλογο παραφράζει τον Γεώργιο Παπανδρέου…


Δείτε αναλυτικά όλες τις αναρτήσεις των δυο πολιτικών:


 


Η πρώτη ανάρτηση του Μ.Βολουδάκη


Η ντροπή της Κρήτης ήξερε ότι υπάρχουν νεκροί όταν συμμετείχε στο σόου της πρώτης «ενημέρωσης» Τσίπρα και το απέκρυψε από τον ελληνικό λαό.Αυτό προκύπτει από τις μαρτυρίες εκπροσώπων του ΕΚΑΒ, της ΠΟΕΔΗΝ και του ΚΕΕΛΠΝΟ.Ό,τι κι αν ισχυρίζεται ο ίδιος, αρχίζει να διαφαίνεται το κατηγορητήριο της μελλοντικής δίκης στο Ειδικό Δικαστήριο.


   


Η απάντηση του Π. Πολάκη:


Βρε κοίτα να δεις πως βγαίνουν απ τα καβούκια τους οι βαστάζοι του Σαμαρά!!!!!Αυτοί που όταν απέλυε ο Μητσοτακης και κατακρεουργούσε τη δημόσια υγεία ο Αδωνις κράταγαν φανάρι …όντας πράγματι η ντροπή του νησιού .


ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ να πας μάρτυρας υπερασπίσεως λοιπόν !!!Όσο για τις ψευτιές των λαμόγιων τύπου Πουλη που επικαλείσαι για να στήσεις «ειδικό δικαστήριο» διάβασε αυτά που τους εχω απαντήσει γιατι βαριέμαι να τα ξαναγράφω


ΤΕΛΟΣ νασαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως τη σύγκριση για το τι έκανες Εσυ ως βουλευτής και υπουργός και τι έκανα εγω αντιστοίχως ως δημαρχος βουλευτής και υπουργός θα την κανει και ο λαός της επαρχίας,του νομού ,του νησιού και η Ιστορια και θα μας κατατάξει ….ΕΔΩ ΘΑΜΑΣΤΕ




Και η δεύτερη ανάρτηση του Μ.Βολουδάκη, ενώ πλέον αναμένεται η εκ νέου απάντηση Πολάκη…


Μου απάντησε (υποτίθεται) ο Πολάκης μέσα στη νύχτα. Η «απάντηση» είχε Novartis, είχε Σαμαρά, είχε τις απολύσεις που δήθεν έκανε ο Μητσοτάκης, είχε Άδωνι (αυτός κολλάει παντού…) , και βέβαια είχε ύβρεις στο γνωστό ύφος. Δεν είχε όμως τίποτα για την ουσία των καταγγελομένων από εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Υπουργείου του.


Ανέτρεξα στην απάντησή του στους εκπροσώπους των εργαζομένων. Εκεί είδα διάφορες περικοκλάδες για το τί έκανε η Πυροσβεστική ή ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ή τί έκανε το ΕΚΑΒ αργά τη νύχτα, δεν είδα όμως αυτό που έπρεπε: μια απλή και καθαρή διαβεβαίωση : «Την ώρα της συσκέψεως με τον Πρωθυπουργό δεν ήξερα ότι υπάρχουν νεκροί».


Θα μου πείτε «Καλά, δύσκολο του είναι να το κάνει είτε ήξερε είτε δεν ήξερε; Ακόμη κι αν ήξερε – όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι- θα του ήταν δύσκολο να πει ένα ακόμη ψέμα; «. Κι όμως εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εδώ δεν απευθύνεται μόνο στο πλήθος, που συχνά παρασύρεται και εύκολα ξεχνά. Εδώ ξέρει ότι απευθύνεται δυνητικά και στους αυριανούς δικαστές. Κι έτσι δεν μπορεί να λέει με άνεση ό,τι θέλει αν υπάρχουν μαρτυρίες για το αντίθετο.


Μακάρι αυτή τη διαβεβαίωση να τη δώσει έστω και τώρα. Γιατί προσωπικά δε θέλω να υπάρχει αντιπαράθεση για τέτοια θέματα, όταν παρακολουθούν από μακριά χαροκαμμένοι άνθρωποι. Το ζήτημα πρέπει να κλείσει το συντομότερο. Όχι όμως κουκουλώνοντας ευθύνες!


Υ.Γ. Όσο για τις ύβρεις, θα παραφράσω το Γεώργιο Παπανδρέου (τον παλιό, όχι το ΓΑΠ): «- Ποιός το είπε αυτό; – Ο Πολάκης. – Ε τότε δεν εχει σημασία».


Ξεθηκάρωσαν τα μαχαίρια – Άγρια κόντρα Πολάκη-Βολουδάκη Ξεθηκάρωσαν τα μαχαίρια – Άγρια κόντρα Πολάκη-Βολουδάκη

Reviewed by kolompos on Ιουλίου 31, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο

  1. Ντροπή είναι πλέον να έχεις για επάγγελμα την πολιτική , όλοι οι αποτυχημένοι δικηγόροι γιατροί και λοιποί άεργα κομματόσκυλα πολιτεύονται και οι σοβαροί άνθρωποι παίρνουν την αξιοπρέπεια τους και φεύγουν γιατί στην πολιτική μπαίνεις άνθρωπος και καταλήγεις μαϊμού των αντρών που λένε στα μέρη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή